Værktøjskassen

Hvordan undersøger, tester og udvikler man sin idé, så den bliver til et holdbart og bæredygtigt projekt? Værktøjskassen er stedet, hvor du kan hente redskaber, viden og inspiration til at komme godt i gang.

Gode råd til projektøkonomien
Skal andre lægge tid og økonomi i jeres projekt, er det vigtigt, I kan vise, at det er realiserbart og økonomisk bæredygtigt - både i anlægsfasen og bagefter. Det gør I ved at beskrive projektøkonomien.

Skab opbakning på Facebook
Brug Facebook til at skabe opmærksomhed og begejstring om jeres idé og til at samle opbakning til den.

Pitch din idé på video
Du kan også supplere din ansøgning med en kort film. Læg filmen op på her på hjemmesiden sammen med din projektansøgning.

Ud over at give bedømmelsesudvalget en bedre fornemmelse af dit projekt og din begejstring for idéen, kan du også bruge filmen til at skabe opmærksomhed om dit projekt lokalt og på de sociale medier. Husk, at den gode film ikke bør være længere end tre minutter. 

Vi har lavet en teknisk guide og en kort film, som viser, hvordan det gode videopitch kan skrues sammen.

OBS. Rent teknisk kommer filmen på hjemmesiden via Underværkers YouTube-kanal. Vær derfor opmærksom på, at du skal have rettighederne, hvis du bruger musik. Ellers sletter YouTube din film.

Sådan griber I presseindsatsen an
Omtale i lokale og regionale medier kan hjælpe med at få lokalsamfundets og politikernes øjne op for jeres idé og bakke op om den. Vi har lavet forslag til en disposition til en pressemeddelelse og samlet 11 gode råd til, hvordan I griber presseindsatsen an.