Ildsjæle på Instagram: Vinderne fundet

Underværker fejrer frivillighed og fællesskaber! Med en konkurrence på Instagram havde ildsjæle i hele landet mulighed for at vinde 5.000 kr. til et arrangement for deres lokalsamfund. Nu er vinderne fundet.

Frem til 16. september 2018 havde ildsjæle i hele landet mulighed for at deltage i opløbet om at vinde 5.000 kr. til et arrangement. For at komme i betragtning skulle arrangementet byde offentligheden indenfor, fejrer fællesskabet og bygger på en god og original idé.

Nu har Underværker og Realdania udvalgt 8 arrangementer, hvor nye mennesker kan møde hinanden og fælleskaber kan opstå.

Det første arrangement er allerede den 27. oktober hos Blangstedgård. De øvrige finder sted løbende henover efteråret og vinteren 2018 og foråret 2019.

Arrangementerne er: 

 • Æblefest i Blangstedgård
  Til Æblefest i Blangstedgård kan alle komme forbi med en pose æbler og prøve at presse æblemost. Dagen byder også på kaffe og flere forskellige æblekager.

  Hvor: Blangstedgård, Hus88, Blangstedgårds Allé 93, 5220 Odense SØ
  Hvornår: Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 13.00-16.00 

  Læs mere 
 • Halloween i Byhaven
  Med oppyntning og en række Halloween-stationer inviterer Tagensbo Byhave til Halloween langs Frederiksborgvej i Københavns Nordvestkvarter.

  Hvor: Tagensbo Byhave, Landdommervej 30 og langs Frederiksborgvej, 2400 København NV
  Hvornår. Onsdag den 31. oktober 2018 kl. 15.00-18.00

  Læs mere
 • Skattejagt efter skjulte skatte
  I samarbejde med FabLab Middelfart vil elever fra Nørre Aaby Skole producere stencils, der skal bruges til at overføre motiver med usynligt spray til byens gader og mure. Elevernes ’street art’ vil træde frem på regnvåde dage, eller når interesserede går på jagt med kort og vandforstøvere.

  Hvor: Makerspace i Nørre Aaby Bibliotek, Østergade 21, 5580 Nørre Aaby
  Hvornår: Vinterferien 2019 / yderligere information følger

  Læs mere
 • Kunstevent for natur i byen
  SIIKU vil hylde naturen med en éndags-festival med kunst, musik, digtoplæsning og fælles gåtur, hvor deltagerne samler skrald og bruger det til at udvikle et fælles kunstværk.

  Hvor: Søndermarken, København / yderligere information følger
  Hvornår: Marts 2019 / dato følger

  Læs mere
 • Indvielse af ny stationshave
  En række borgergrupper har arbejdet med at forskønne Løsnings gamle stationshave. Som afslutning på projektet inviterer ildsjælene til åbnings- og lysfest, hvor bl.a. stedets store blodbøg skal belyses.

  Hvor: Jernbanegade 1, 8723 Løsning
  Hvornår: Foråret 2019 / dato følger

  Læs mere
 • Open Mic i SpireKassen
  Upcoming bands, spirende lokale musikere og lokalsamfundet inviteres til et Open Mic-arrangement i CPH Villages nye Fælleshus – også kaldet SpireKassen. Arrangementet bliver en hel dag med fællesskab, koncerter og Open Mic.

  Hvor: Fælleshuset, Refshalevej 161 G, 1432 København K
  Hvornår: Foråret 2019 / dato følger

  Læs mere
 • Krydsfelt – en kulturfestival
  Salonen vil til foråret skabe en kulturfestival, hvor lokalsamfundet inviteres indenfor i laden. Til kulturfestivalen Krydsfelt vil bidrag for forfattere, kunstnere og musikere blive samlet og kombineres i blandt andet talks og performances.

  Hvor: Store Valbyvej 276, 3670 Veksø
  Hvornår: Foråret 2019 / dato følger

  Læs mere 
 • Åbent Hus i cykelfællesskabet Holmen Dirt
  Cykelfællesskabet Holmen Dirt inviterer lokale indenfor til et cykelevent med fokus på at få flere børn og unge til at cykle og bygge en ny begynder cykelbane.

  Hvor: Arsenalvej 6, 1436 København K (ved kanalen på den anden side af fodboldbanerne)
  Hvornår: Foråret 2019 / dato følger

  Læs mere