Mød Underværker i Aarhus

Test din idé og mød ildsjælene bag Kulbroen og Skraldecaféen, når Underværker inviterer til idéværksted. Tirsdag den 30. oktober kommer kampagnen til Aarhus sammen med Peter Sand fra bedømmelsesudvalget.

Underværker har netop lanceret en ny ansøgningsmulighed med frist den 13. december 2018. Nu inviterer vi til 5 idéværksteder over hele landet. Her kan du møde repræsentanter fra Underværker, lade dig inspirere af det nye bedømmelsesudvalg og andre ildsjæle og syreteste og videreudvikle din projektidé.

Få overblik over alle idéværkstederne her

Program for dagen:

 • Velkommen og introduktion til Underværker
  Præsentation af Realdanias kampagne Underværker og en guide til, hvordan man er med. V/Thea Krøyer, Underværkers kampagnesekretariat.
 • Workshop – del din idé
  Fortæl om din idé og få feedback fra andre.

 • Kulbroen: ildsjæle kickstarter byudviklingen
  Seks meter over Aarhus’ Sydhavn er en godt 150 meter lang bro-konstruktion. Den er lokale ildsjæle nu i gang med at omdanne til en funktionel grøn gangbro, der forbinder midtbyen med havnen. Hør om ildsjælenes realisering af deres drømme og visioner, og hvordan de har brugt et laboratorium til at udvikle og styrke deres projekt. V/Marc Sejr Eggen, Kulbroen.

 • Skraldecaféen: ildsjæle skaber nye fællesskaber
  100 meter fra Kulbroens laboratorium drømmer den socialøkonomiske virksomhed Skraldecaféen om at etablere en base – en skraldecafé. Stedet skal være omdrejningspunktet for fællesskaber og samtidig være et sted, hvor socialt udfordrede støtter hinanden. Hør ildsjælenes drømme og visioner, og hvordan de vil komme i mål med at realiserer dem. V/ Skraldecaféen.

 • Rundvisning og pause

 • Peter Sand: I fællesskaber står vi stærkest
  Peter Sand er befaren inden for udvikling og drift af byggede kulturmiljøer og med en baggrund som økonom ved han, hvordan man udvikler innovative og bæredygtige forretninger. Hør Peter dele ud af sine erfaringer, når han fortæller, hvordan et projekt står stærkest, når ildsjæle samles i fællesskaber med gode netværk omkring sig. V/ Peter Sand, forretningsudvikling, direktør for Naturkraft og medlem af Underværkers bedømmelsesudvalg.

 • Mød Underværker
  Spørg ind til kampagnen og få gode råd til jeres projekt.

 • Tak for i dag