Mød Underværker i København N

Med en række idéværksteder over hele landet bliver det snart muligt at komme indenfor og opleve lokale ildsjæleprojekter og høre mere om Underværker-kampagnen. Den 1. november kommer kampagnen til Nørrebro United i København sammmen med Julie Takla Helsted fra bedømmelsesudvalget.

Underværker har netop lanceret en ny ansøgningsmulighed med frist den 13. december 2018. Nu inviterer vi til 5 idéværksteder over hele landet. Her kan du møde repræsentanter fra Underværker, lade dig inspirere af det nye bedømmelsesudvalg og andre ildsjæle og syreteste og videreudvikle din projektidé.

Få overblik over alle idéværkstederne her

Program for dagen 

 • Velkommen og introduktion til Underværker
  Præsentation af Realdanias kampagne Underværker og en guide til, hvordan man er med. V/Thea Krøyer, Underværkers kampagnesekretariat.

 • Workshop – del din idé
  Fortæl om din idé og få feedback fra andre.

 • Nørrebro United: ildsjæle vil skabe fremtidens klubhus
  På Nørrebro i København vil den lokale idrætsforening omdanne en tidligere skole til et foreningshus for lokalområdet. De drømmer om, at foreningshuset skal huse bydelens mangfoldighed og skabe fællesskaber på tværs af forskellige udsatte og ikke-udsatte borgergrupper. Hør, hvordan ildsjælene vil realisere deres drømme, og hvordan de vil løse de udfordringer, som de vil møde på vejen. V/Aske Tybirk Kvist, Nørrebro United

 • Rundvisning og pause
   
 • Julie Takla Helsted: veje til et vellykket projekt
  Julie Takla Helsted har som chef for Saxogade i København ansvaret for at drive og udvikle den sociale handelsgade. Hun ved, hvordan man aktiverer frivillige og skaber socialt inkluderende fællesskaber. Hør Julie dele ud af sine erfaringer med, hvordan man skaber lokal opbakning til ens projekt og hvordan hun er lykkedes med at komme gennem fondenes nåleøje. V/Julie Takla Helsted, socialøkonomisk iværksætter, chef for Saxogade og medlem af Underværkers bedømmelsesudvalg.

 • Mød Underværker
  Spørg ind til kampagnen og få gode råd til jeres projekt.

 • Tak for i dag