Mød Underværker til idéværksted

Har du en god idé til et projekt? Så kan du pitche den til kampagnen og lade dig inspirere af andre ildsjæle, når vi holder idéværksted 5 steder rundt omkring i landet.

Underværker har netop lanceret en ny ansøgningsmulighed med frist den 13. december 2018. Nu inviterer vi til 5 idéværksteder over hele landet. Her kan du møde repræsentanter fra Underværker, lade dig inspirere af det nye bedømmelsesudvalg og andre ildsjæle og syreteste og videreudvikle din projektidé.

I listen nedenfor kan du få et overblik over arrangementerne. Deltaljerede programmer bliver løbende offentliggjort her på hjemmesiden og på Underværkers Facebook

Alle arrangementerne er gratis. Skriv til info@undervaerker.dk for tilmelding.
Idéværkstederne er: 

 • Ungdommens Højborg i Idestrup, Falster
  Den 22. oktober 2018 kl. 16.00-19.00
  Mød Ane Cortzen, der er medlem af bedømmelsesudvalget, repræsentanter fra Underværker og de lokale ildsjæle bag projekt Ungdommens Højborg i Idestrup
  Læs om arrangementet her

 • Carl Nielsen Legepark, nær Årslev på Fyn
  Den 24. oktober 2018 kl. 16.00-19.00
  Mød Balder Johansen, medlem af bedømmelsesudvalget, repræsentanter fra Underværker og de lokale ildsjæle bag projekt Carl Nielsen Legepark i Nørre Lyndelse nær Årslev på Fyn.
  Læs om arrangementet her

 • Kulbroen og Skraldecaféen, Aarhus
  Den 30. oktober 2018 kl. 16.00-19.00
  Mød Peter Sand, medlem af bedømmelsesudvalget, repræsentanter fra Underværker og de lokale ildsjæle bag projekterne Kulbroen og Skraldecaféen på Sydhavnen i Aarhus.
  Læs om arrangementet her

 • Kulturdivisionen, Holstebro
  Den 31. oktober 2018 kl. 16.00-19.00
  Mød Finn Jorsal, medlem af bedømmelsesudvalget, repræsentanter fra Underværker og de lokale ildsjæle bag projekterne Kulturdivisionen i Holstebro.
  Læs om arrangementet her

 • Vi skaber fremtidens klubhus, København
  Den 1. november 2018 kl. 16.00-19.00
  Mød Julie Takla Helsted, medlem af bedømmelsesudvalget, repræsentanter fra Underværker og de lokale ildsjæle fra Nørrebro United, der står bag projektet Vi skaber fremtidens klubhus på Nørrebro i København.
  Læs om arrangementet her