Nu kan du igen søge støtte til dit projekt

Har du en ildsjæl i maven og en god og original idé? Husk, at du stadig kan søge Underværker om støtte til at gøre dit projekt til virkelighed. Næste ansøgningsfrist er den 3. august 2017 kl. 12.00.

Overalt i landet knokler ildsjæle med at skabe mødesteder som ramme om aktiviteter og fællesskaber. Med at bevare og udvikle den lokale bygningsarv og håndværkstraditioner. Og med at skabe levende rum og faciliteter til fx kultur eller social inklusion. 

Med Underværker støtter Realdania ildsjæle i det byggede miljø i at gøre deres idéer til virkelighed. Og har du en god og original idé, kan du også byde ind. Formålet er at gøre det nemmere at føre gode idéer ud i livet og vække den indre ildsjæl, som mange mennesker allerede går rundt med.

Vil du have dit projekt med til næste bedømmelsesmøde, skal du oprette det på underværker.dk. Dernæst skal du vise, at andre bakker op om projektet ved at samle mindst 200 ’støtter'. Når mindst 200 har tilkendegivet deres opbakning til et projekt, går det videre til næste bedømmelsesmøde. Du kan også vise sin støtte til andres projekter.

Næste ansøgningsfrist er den 3. august 2017 kl. 12.00.

Se, hvordan du er med og opret dit projekt her