AWC Genetablering 2018

Den gode idé

Aarhus Watersports Complex er en frivillig folkeoplyst forening, der blev etableret i 2016. I år (2017) gik vi 'live' og åbnede op for vores kabelbane, der inviterede Aarhus' borgere, besøgende og turister på vandet i havnebassin 7 på Aarhus Ø, hvor de kunne dyrke aktiviteten Wakeboarding. Der var stor succes med projektet, og vi fik 311 medlemmer i foreningen.
Man kan sige, at Aarhus tog imod det med åbne arme, og vi har haft utroligt mange glade gæster. Vi var desværre nødsaget til at nedtage banen efter perioden, da tilladelsen ikke var givet til et længere brug. Ideen er nu at genskabe succesen.

Projektets fysiske rammer

Grundet nedtagningen i 2017 har vi nu muligheden for at genskabe succesen - bare med flere brugervenlige rammer. Vi vil bygge en kabelbane, der samtidigt fungerer som et 'hæng ud sted' for alle de besøgende og forbipasserende.
Med bestyrelsens inspiration fra kabelbaner hele verden over vil vi lave lækre omklædningsfaciliteter, en flot og imødekommende reception, tagterrasse, 'hæng ud område' samt en venlig lille cafe, der kan servere en 'Surfer Toast' og drikkelse.
Alt dette på samme lokation som i 2017; på pier 4 ved bassin 7 på Aarhus Ø.

Det omfatter projektet

Projektet giver byens borgere, turister og besøgende muligheden for at suse henover vandet i bassin 7 på et wakeboard. Instrueret af nogle af Danmarks bedste wakeboardere og med det bedste udstyr på markedet, sørger vi for, at alle vores gæster får en god og behagelig oplevelse. Nye deltagere såvel som de mere øvede. Med vores såkaldte 'obstacles' i vandet kan du udfordre dine evner på boardet og med tiden vil du ikke kun suse henover vandet i bassin 7, men også svæve i luften.
Projektet er en start på et større projekt, og i en nærmere fremtid ønsker vi at etablere en stor kabelbane.

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Projektet er organiseret af den frivillige folkeoplyste forening i Aarhus Kommune, Aarhus Watersports Complex som fungerer efter almennyttige formål og drives på passionen for sporten.
Foreningen har en bestyrelse bestående af ni wakeboard entusiaster, med yderligere ni frivillige. Alle 18 bruger flere timer i vinterperioden for at klargøre den kommende sæson og ligeså i sommerperioden, står de klar til at sende dig ud på vandet med et smil på læben.

Relationen til lokalsamfundet

Kabelbanen ligger i Aarhus på Aarhus Ø, hvor lokalsamfundet er med til at skabe rammerne for projektet. En kabelbane medfører ikke bare muligheden for at wakeboarde, men også muligheden for at være en del af et miljø. Miljøet er imødekommende for gamle såvel som unge, med deltagere fra otte års alderen til 60'erne, så er alle velkomne, og man har det ligeså sjovt på land som på vand.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
  • #1 Carsten Stemann skrev: 12-02-2018 15:58:06

    2back to the fromtime.

  • #2 Helle Bagger skrev: 19-02-2018 16:54:13

    Vi skal da bare have den kabelbane igen i Bassin 7, med tilhørende faciliteter.