Skabelsen af Hjørring eSport lokale

Den gode idé

Vi ønsker at skabe et nyt centrum for kommunens unge via eSport
I vores lokale på P. Nørkjærs Plads 10 i Hjørring by. Tæt på bus og togforbindelse, så bredden af kommunen, nemt kan benytte vores faciliteter.

Da kommunen og landsdelen ikke har tilsvarrende tilbud, har vi oplevet en næsten eksplosiv interesse, og vi vil dække et stort behov.

Vi vil også skabe mere liv på en smuk plads og give lokale skoler mulighed for billigt at benytte vores lokaler i ordinær skoletid.

Vi vil arbejde med værdierne:

Fællesskab - Samarbejde - Dannelse - Sundhed

Projektets fysiske rammer

Vi har valgt vores lokale fordi, at det er tæt på gode offentlige transportmuligheder, så vi kan tilbyde mange unge i kommunen, at dyrke eSport. Lokalet ligger også ud til en helt utrolig smuk plads med en masse udendørs kunst.

Lige nu er lokalet meget råt med betongulv, dårlig akustik og ikke ordentlig belysning og elinstallation, der dækker vores behov.

Vi vil ændre det til et fuldt udstyret gamer lokale med 20 gamercomputere, lounge, PS4 område og fællesområde i lækkert retro/gaming atmosphere.

Det omfatter projektet

Vi søger støtte til gulvtæppe, hængeloft, installation og belysning så vi kan danne ordentlige rammer for kommunens unge mens de dyrker eSport i lækre og sikre omgivelser.


Vi skal bruge
21x Gamercomputere
3x PS4 konsolområder med fladskærme
4 x Fladskærme
Møbler og inventar

Det kræver en investering på ca. 574.650kr for inventar, gamerudstyr og renovering af lokalet.

Foruden brugen af lokaler, så vil vi som forening deltage i turneringer og Lans rundt om i Danmark samt deltage i lokale kulturelle events

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Vi er en godkendt folkeoplysende forening med bestyrelse og masser af frivillige.
Der er daglig aktivitet i foreningen online, hvor vi spiller hjemmefra på vores servere og taler sammen over Discord.

Der er også daglig aktivitet i vores klublokaler, hvor vi arbejder med at renovere, male og klargøre rummet.

Vi er mange voksne, der tidligere har foreningserfaring fra lokale idrætsforeninger, men der er ingen af os, der har været med til at starte en forening op fra starten.
Alle aldre og forskellige kulturer støtter op om vores projekt, samt flere andre foreninger hjælper os.

Relationen til lokalsamfundet

Vi har fået maks. startstøtte fra Hjørring kommune på 10.000kr.
Der foruden har vi indgået samarbejde med Bewise, der er et lokalt Webburea og sponsor af vores kommende hjemmeside.
Børne- og uddannelses forvaltningen ser positivt på vores plan om, at kommunens skoler, skal kunne benytte vores lokale, og er i denne tid igang med, at tale med skolernes ledere omkring det.

Med Halvorsminde efterskole har vi lavet aftale om, at de via vores lokale kan tilbyde eSport som valgfag i skoleåret 18/19.

Derudover har vi fået flere mindre lokale sponsorater på materialer til renovering af lokalet.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
 • #1 Morten Cassøe skrev: 10-02-2018 22:55:28

  #Gruffer signed in

 • #2 Jens De Simone Rehné skrev: 11-02-2018 00:51:52

  Det ser rigtig godt ud, glæder mig til at se og være er. :)

 • #3 Andreas L. R. skrev: 11-02-2018 02:45:42

  Hej, har i overvejet at gøre så i har 6 maskiner på side?
  Spørg da det kommer bag på nogle at overwatch har en meta på 6 spillere på et hold og det går jo ikke super godt op i 21.

 • #4 Thomas Hessellund skrev: 11-02-2018 07:09:28

  Dette projekt har været så spændende at være med i. Den interesse vi har fået har været helt utrolig. Vi vil skabe et sted hvor der er plads til alle, ikke mindst de børn som har svært ved at komme ud og være sociale væk fra deres computer. Men også for dem der vil både og og selvfølgelig den ældre. Både drenge og piger mænd og koner

 • #5 Morten Cassøe skrev: 11-02-2018 09:53:28

  Andreas - Kan du ikke komme ned i klubben, og lige gennemgå dine tanker om overwatch med mig? Jeg er dernede næsten hele tiden pånær tirsdag. Hvis vi er ved at gøre noget galt, så vil jeg gerne vide det i god tid, så vi kan rette til :) Bare fang mig på Facebook eller ring til mig på 40513075

 • #6 M1lloZ skrev: 11-02-2018 09:56:28

  Sign by M1lloZ tak mig senere ;)

 • #7 Allan 'AnJ' Jensen skrev: 11-02-2018 15:47:46

  Det ser rigtig godt ud, og som udgangspunkt er jeg vild med indretningen, og med de input der kommer fra hist og pist, er jeg sikker på det bliver perfekt.

  Jeg er så stolt og imponeret over jer ildsjæle som står bag ved Hjørring esport, og i skal have et kæmpe klap på skulderen over det kæmpe stykke arbejde i ligger i det. Også kæmpe cadeau til alle jer, unge som gamle(ok, voksne, undskyld ;) ) som støtter op omkring.

 • #8 Henriette Thomsen skrev: 13-02-2018 08:26:05

  Det er så fedt at så mange mennesker viser så stor en interesse for jeres projekt. Vi glæder os til at lokalet er klar til indflytning og Kampen kan starte. Knægten min er så klar til at møde op, og lære esporten rigtig og kende. Jeg selv som frivillig der støtter op og hjælper til med lokalet vil jeg gerne have lov til at sige tak. Tak til både dig Morten og Thomas for jeres venlighed, imødekommenhed og den vilde interesse i selv ligger i Hjørring Esport projektet. Den positive energi i har med er uundværlig.

 • #9 Kasper Beloua skrev: 14-02-2018 18:11:42

  Hej,
  Er helt vild med jeres projekt og meget interesseret i at være en del af det, jeg har selv været coach i ca. 1 år, inden for Counterstrike Global offensive, synes det er rigtig fedt det er kommet til mit lokal område, støtter 100 % op omkring jeres projekt.
  Jeg ved ikke om I er nået så langt i projektet, og har haft coach i jeres tanker. Jeg vil med glæde gerne hjælpe, hvis det er i står og mangler hjælp på dette punkt.
  hvis I er interesseret i dette, vil jeg medglæde kontakte jer, hvis i kan smide en form for kontakt indformationer.

 • #10 Jacob skrev: 14-02-2018 20:36:32

  Hej Morten, hvor ligger klubben. Har en søn som er meget interesseret i esport, som bor i Hjørring :)

 • #11 Morten Cassøe skrev: 14-02-2018 21:44:57

  @Henriette. Når jeg læser det du skriver, så får jeg helt en klump i halsen. Tak for ordene og ikke mindst tak for din egen indsats i klubben.

  @Kasper fedt at du er hoppet med på Hjørring Esport projektet :)

  @Jacob vi har lokale på P. Nørkjærs Plads 10, 9800 Hjørring. Din søn og også dig er hjertens velkommen