Straffesparkspletten i Farstrup

Den gode idé

Farstrup Boldklub vil bygge hytte på stadion med handicaptoilet, boldrum, opholdsrum og overdækket terrasse til vores 75 medlemmer i fodboldafdelingen

Projektets fysiske rammer

Vores fodboldspillere skal have toiletfaciliteter og depotrum til bolde og udstyr mv.
I forbindelse med vores nye bygning bliver der lavet overdækket terrasse, så forældre har mulighed for at se træningen i læ og tørvejr.
Forældreopbakningen er vigtig for en lille og lokal idrætsforening med ca. 350 medlemmer i alle aldre.

Det omfatter projektet

De nye faciliteter har været en mangel i hele klubbens historie siden etableringen i 1965, da der er langt fra stadion til Farstrup Hallens toiletter.
Med mange pige-spillere er der behov for at have toiletter i tilknytning til stadion.
Indtil nu har vores bolde og udstyr været opbevaret i to skibscontainere på stadion - nu skal vi have en flot hytte, så vi kan være stolte af at tage imod gæster og modstandere på stadion :-)

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Byggeriet og dets faciliteter vil hjælpe foreningens mange frivillige med optimale rammer i deres daglige arbejde med børn og unge i fodboldafdelingen.

Relationen til lokalsamfundet

Projektet et socialt og sundhedsfremmende formål. I relation til det
sociale hjælper klubben hvert år familier med ondt i økonomien, indvandrerfamilier og flygtninge. Vi tager opgaven alvorligt og sørger for at alle kan deltage i vores aktiviteter.
I relation til sundhedsområdet, ja så er fodbold jo en anerkendt sportsgren, der stimulerer det enkelte individ og sammenholdet på hele spekteret.
Den overdækkede terrasse har til formål at styrke lokalområdet ved at være et naturligt samlingssted på stadion, når vi samles til træning og kamp.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
  • #1 Flemming Rasmussen skrev: 09-12-2017 10:12:13

    Spændende projekt