Vinterbad og sauna Hejsager

Den gode idé

Projektets overordnede formål er at etablere en vinterbadeklub og faciliteter som kan danne base for aktiviteter, socialt samvær, fælleskab og det gode liv, ved kysten.
Vi ønsker med dette projekt at understøtte efterspørgslen af mange forskellige målgrupper, der vinterbader og bruger naturen og det lokale område ved stranden, samt den centrale placering i forhold til Haderslev by.

Projektets fysiske rammer

Vi har valgt denne placering, da vi ønsker opførelse af sauna tæt på havet i forbindelse med vinterbadning. Stedet ligger ved Sønderjyllands bedste badestrand, med nemme adgangsforhold.

Det omfatter projektet

Vi søger støtte til opførelse af sauna ved havet. Vores mål er at bidrage til at skabe liv i havet, på stranden og ved kysten i lokalområdet hele året.

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Projektets organisation :
Vinterbad og sauna Hejsager vil være en afdeling af Næsset Motion og fitness og styres af et udvalg. Aktiviteterne tilrettelægges af en arbejdsgruppe. Rengøring og vedligehold varetages af medlemmer. Vores administrative system er Conventus.
Renovering af Næshallen i 2017, blev delvist lavet af frivillig arbejdskraft. Det var et stort projekt, som kom i mål pga. den store frivillige opbakning i lokalområdet.

Relationen til lokalsamfundet

Haderslev kommune bakker op om vores projekt. De har hjulpet med ansøgningen til Kystdirektoratet. Vi lejer grunden af kommunen, hvorpå saunaen skal opføres.
Vi samarbejder med Hejsager strandforening. Vi må benytte deres omklædning faciliteter. Lokale vinterbadere bakker op om vores projekt.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
 • #1 Lissi Jørgensen skrev: 12-10-2018 07:52:03

  Skønt socialt og sundt projekt, som rækker vidt omkring til Haderslev, Vojens og Fyn, hvad jeg bare kender til.

 • #2 Malene Ravn Neumann skrev: 15-10-2018 10:15:05

  En fantastisk ide, den kan man da kun bakke op om👍🏻

 • #3 Solveig Kappel skrev: 17-10-2018 09:16:06

  Super flot initiativ og et spændende projekt som jeg glæder mig til at følge. Et fedt projekt der vil bidrage til at styrke sundhed, bevægelse og fællesskab:-)

 • #4 Lisa Bertz Thomsen skrev: 27-10-2018 09:45:09

  Det kunne være virkelig dejligt

 • #5 Lasse Bager Jensen skrev: 28-10-2018 16:48:10

  Kanon god ide, og glæder mig allerede til at det (forhåbentlig) bliver en realitet 😊👍

 • #6 Ninna Hoegh skrev: 16-11-2018 15:26:19

  fint projekt til skøn strand, hvor der er dejligt at være og bade året rundt!