Bjerndrup Minigolf

Den gode idé

Projektet, vi ansøger til, er etablering af en minigolfbane til glæde for hele Bjerndrup og omegn.
Vi vil i fællesskab, og ved hjælp af lokale frivillige, etablere denne minigolfbane i samarbejde med frivillig banedesigner Evald Nielsen, Toftlund og Dansk Minigolf Union. Alt arbejde forventes at blive udført af frivillig arbejdskraft, skønnet til 1.750 timer. Der er allerede nu ansøgt og modtaget byggetilladelse i den skønne Bjerndrup Bypark centralt beliggende i byen. Vi ønsker i BU at forskønne Bjerndrup, ved at igangsætte projekter som giver aktiviteter og skaber liv for alle i Bjerndrup.

Projektets fysiske rammer

Byparken indeholder allerede på nuværende tidspunkt en lille sø, 2 Hjertestier, 2 stk. shelters, samt en kiosk, der holder åbent ved alle de arrangementer, der afvikles på pladsen, herunder ringridning, Sankt Hans, fællesspisning og i 2019 også Nimbus Træf med 350 deltagere fra hele landet.

Det omfatter projektet

Banetypen, vi ønsker at anlægge, er af typen Minigolf Open Standard (MOS), der er kendetegnet ved at være de her grønne, lidt mere naturlige, baner, da vi ønsker at skabe så naturligt udseende en bane i vores flotte område.
Banen bliver en 18-hullers bane.

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Bjerndrup Udviklingsråd vil i fællesskab, og ved hjælp af lokale frivillige, etablere denne minigolfbane i samarbejde med frivillig banedesigner Evald Nielsen, Toftlund og Dansk Minigolf Union. Alt arbejde forventes at blive udført af frivillig arbejdskraft, skønnet til 1.750 timer.

Relationen til lokalsamfundet

I 2014 oprettede vi en lille frivillig forening i Bjerndrup, Bjerndrup Udviklingsråd (BU). Begrundelsen for oprettelsen var for at se, om vi kunne stoppe den lidt dårlige tendens, der desværre er i de mindre landsbyer i det meste af Danmark, og ikke mindst i Sønderjylland. Vi ønsker i BU at forskønne Bjerndrup, ved at igangsætte projekter som giver aktiviteter og skaber liv for alle i Bjerndrup og nærområdet og dermed også kunne tiltrække borgere udefra til byen.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
  • #1 Dennis skrev: 23-08-2020 20:18:24

    Det lyder super.
    Så er der mere for børnene.
    Vi er af og til i Bjerndrup på besøg