Mangfoldighedens hus

Den gode idé

Idegrundlaget er opstået som et tema og et ønske om at skabe rammerne for et værested, som kan benyttes af byens borgere samt foreninger og klubber, og indrettes med computeradgang.

Projektets fysiske rammer

Etableres i et lejemål i nogle enkelte lokaler i det tidligere rådhus i den gamle Helle Kommune. Ejendommen er i dag privatejet og udlejes til forskellige formål til bl. a. lokale virksomheder i området.

Det omfatter projektet

Projektet skal indrettes som et sted hvor man blot kan mødes for at spille kort, billiard, skak, dyrke yoga, samt et mødested for byens og områdets dagplejere, samt lokalhistorisk arkiv.

Ligeledes ønsker vi med dette tiltag at indrette stedet med et arbejdende værksted med mulighed for flere kreative aktiviteter, et sted hvor man kan skabe forståelse for genbrug og bæredygtighed,

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Vi forventer at etablere Mangfoldighedens hus i et tæt samarbejde med byens og områdets øvrige foreninger og klubber samt Institutioner som samtidige skal medvirke til at dække den fremtidige drift.

Projektet vil blive baseret på masser af frivilligt arbejde udført at lokale ildsjæle, som et sted hvor man blot kan mødes for at spille kort, billiard, skak, dyrke yoga, samt et mødested for byens og områdets dagplejere, samt lokalhistorisk arkiv.

Relationen til lokalsamfundet

Med dette projekt vil vi få skabt et relation til lokalhistorisk arkiv samt de lokale dagplejere som har indrettet sig i nogle tilknyttede lokaler i bygningen.

Yderligere vil projektet medvirke til at styrke og knytte venskaber mellem menesker i alle aldre samt med vore lokale foreninger.

Varde Kommune støtter projektet med et etableringsbeløb på 55.000 kr.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet