Handicapvenligt petanqueanlæg

Den gode idé

Stokkemarke Petanque Klub ønsker, at gøre anvendelsen af vores petanqueanlæg mere handicapvenligt, idet netop denne sport er kan udøves af alle undtagen fysisk formåen. Anlæggets beskaffenhed skal ændres så¨det fremover også kan benyttes af bl.a. kørestolsbrugere.

Anlægget skal samtidig udvides med ca. 2625 m2, så det kan huse store landsdækkende begivenheder, herunder officielle DM.

Projektets fysiske rammer

Der skal anlægges flisebelægning på et område på ca. 350 m2 i forbindelse med foreningens allerede etablerede anlæg. Pt. er dette område græs, blød jord etc..

Udvidelse af anlæg til landsdækkende arrangementer, skal ske gennem afgravning af et større græsareal, hvorefter der lægges stenmel og granitskærver på som belægning. Tilladelse fra kommune foreligger allerede.

Det omfatter projektet

Anlæg af ca. 350 m2 flise belægning
Anlæg af petanquebaner på ca. 2625 m2

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Projektet vil ledet af ansøger og alt fremtidigt vedligehold, vil blive afholdt af foreningens medlemmer. Da projektet indeholder en del fysisk belastende opgaver og foreningens medlemsskare ikke umiddelbart giver de store muligheder for hjælp i anlægsfasen, netop grundet arbejdets karakter, vil deltagelsen af frivillige være koncentreret omkring brug og vedligehold af anlægget fremover.

Relationen til lokalsamfundet

Anlægget er beliggende centralt i en lille by på Midtlolland med ca. 300 indbyggere. På trods af dette har foreningen siden 2011 formået aat være vært for ikke mindre en 4 landsdækkende arrangementer i samarbejde med enten DGI eller DPF og i 2020 vil DGI igen besøge vores anlæg til deres Landsmesterskaber. Samtidig er der mulighed for et stort arrangement i DPF regi, hvor der er søgt værtsskab for en slutrunde i landsturneringen. Dette er begge flerdages arrangementer med hhv. 125 og 300 deltagere fra hele Danmark. Dette skaber selvfølgelig stor opmærksomhed omkring lille STOKKEMARKE.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet