Klubhus i Hårup

Den gode idé

En fodboldklub uden et sted at samles? Det må vi kunne ændrer på!

Fodboldbanerne ligger centralt i Hårup – i forlængelse af skolen. Her mangler vi konkret et indendørs opholdsrum, der kan benyttes af spillere i klubben, såvel som klubbens frivillige, der pt. ikke har noget sted at holde møder eller sociale arrangementer.
Foruden opholdsrum, skal der skabes et overdækket opholdsareal, der kan benyttes af alle.
Et mål er, at vi gerne vil skabe mere udeliv for alle borgere i ”de tre landsbyer” – også dem som ikke nødvendigvis selv er aktive fodboldspillere, men som gerne vil deltage socialt.

Projektets fysiske rammer

TMIF (Todbjerg Mejlby idrætsforening) Fodbold samler i dag spillere fra de tre landsbyer Mejlby, Hårup og Todbjerg samt opland og er automatisk et vigtigt mødested i hverdage og weekender for lokalområdet. TMIF har medlemmer fra de små poder til oldboys/girls. Klubben lægger stor vægt på, at der er plads til alle, og det er en vigtigt målsætning at være en klub, hvor alle føler sig velkomne og har det rart.
Det sociale liv i en lokal fodboldklub er vigtigt - derfor er det vigtigt at rammerne for det sociale liv forbedres.

Det omfatter projektet

På nuværende tidspunkt ligger der et mindre hus med to omklædningsrum samt toiletter ved fodboldbanerne.
Projektet her omfatter en tilbygning med et indendørs opholdsrum på 40m2. Derudover skal der etableres et overdækket opholdsrum på 80 m2.
Vores håb er, at vi med et forbedret klubhus samt et udemiljø med overdækkede tilskuerpladser, mulighed for salg af kaffe osv. samt borde- og bænkesæt kan skabe mere fællesskab i forbindelse med både træning og kampe i klubben.

Organisering af projektet og involvering af frivillige

Klubben drives kun ved hjælp af frivillige, hvor alle hjælper til - både på og udenfor banen. Dette projekt drives ligeledes af frivillige.

TMIF Fodbold samarbejder med flere lokale aktører. Vi bestræber os på, at projektet skal få betydning for så mange som muligt i vores nærområde. Der er desuden flere lokale kræfter, der har tilkendegivet, at de gerne vil hjælpe til hvor det er muligt.

Afviklingen af projektet vil blive en kombination af fagentreprenører samt frivillige, hvor det er muligt.

Relationen til lokalsamfundet

I et lille landsbysamfund som vores, er den lokale idrætsforening en vigtig katalysator for socialt sammenhold.

Og TMIF fodbold samler folk i lokalområdet og med et klubhus, der er centralt placeret vil det være et oplagt sted at mødes til forskellige aktiviteter og lære hinanden bedre at kende. På stedet vil der være grundlag for fælles opbakning til de lokale hold, sommerfest og mange andre udendørs og indendørs fællesaktiviteter i større og mindre grupper.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet
  • #1 Finn S. Thomsen skrev: 17-02-2020 22:19:22

    Rigtigt fint projekt, der vil give helt nye rammer for det allervigtigste for en fodboldklub, det sociale. Sjældent at se et projekt som er så realistisk

  • #2 Lars nørgaard skrev: 18-02-2020 08:00:23

    God ide
    Har tre børnebørn der er meget aktive
    Lidt hjælp er altid velkommen