Adopt A Box

I Latinerkvarteret i Aarhus midtby pryder små plantekasser med spirende grønt gaderne. Det grønne initiativ hedder 'Adopt A Box' og har til hensigt at dyrke den levende by med spiselige planter og sociale fællesskaber ved at lade butikker og restauranter 'adoptere' en plantekasse, der kan stå udenfor deres dør.

'Adopt A Box' startede i Latinerkvarteret i Aarhus, men grundet en stigende efterspørgsel på plantekasserne, havde ildsjælene brug for større og bedre faciliteter. Hvor de frivillige før byggede og forspirede kasserne i deres private boliger, har projektet givet dem et nyt multifarvet drivhus ved de nedlagte jernbanespor i Aarhus, så flere dele af byen kan nyde godt af det frivillige arbejde.

Ildsjælene bag Adopt A Box ønskede at gøre Aarhus grønnere, pænere og samtidig udfordre ideerne bag 'urban farming' og dyrkning af mad i byerne. Projektet har både gavnet dem, der adopterer en kasse og derved får en grøn oplevelse midt i byen, og Aarhus’ borgere, der kan nyde godt af det bugnende grønne på vej hjem fra arbejde. 

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet