Lønstrup Gl. Biograf

I den populære nordjyske badeby, Lønstrup, ligger Lønstrup Gl. Biograf, der blev bygget i 1918 som sommerbiograf. Biografens frivillige har forbedret og moderniseret bygningen, så den idag kan fungere som et aktivt kulturhus.

Lønstrup Gl. Biograf ligger midt på Lønstrups hovedgade og har åbent hele året. Dermed er den tidligere biograf det naturlige samlingspunkt for både borgere og turister. Om sommeren drives stedet som kommerciel café, hvor Lønstrup er besøgsmål for mange turister. Og om vinteren driver frivillige stedet som kulturhus med de lokale foreninger og borgere som målgruppe. Dermed danner biografen rammen for det lokale kulturliv.

For at udnytte husets fulde potentiale med mange forskelligartede aktiviteter blev salen ombygget med bl.a. isolering og akustikløsninger, ligesom indgangspartiets originale bygningsdele er restaureret og tilbageført.

Biografen er det sted, man som tilflytter kan involvere sig i Lønstrups liv. Det er en vigtig funktion i et lille samfund som Lønstrup, hvor man gerne byder nye beboere velkommen. Projektet har dermed bygget videre på Lønstrups positive udvikling som en by med et dynamisk, kulturelt og fællesskabsorienteret lokalsamfund.

Opret en kommentar

(Bliver vist sammen med kommentaren)
(Din email bliver ikke vist)
Gengiv ord og tal som vist på billedet