Styrk din idé

Brug Underværkers skabeloner og gode råd, når du skal skrue ansøgningen sammen. Så sikrer du, at den kommer hele vejen rundt om projektet.

Vi har samlet en række skabeloner, guides og publikationer, som kan hjælpe til at styrke din idé, beskrive projektøkonomien og skabe lokal opmærksomhed om projektet.
Hent dem nedenfor.Skabeloner: Projektøkonomi og tidsplan

Brug kampagnens skabeloner til at beskrive projektøkonomien og vise, at det er realiserbart og økonomisk bæredygtigt - både i anlægsfasen og bagefter.

Håndbog i projektudvikling

Lær af andres erfaringer og få viden og værktøjer til at kvalificere jeres idé i Håndbog i projektudvikling.

Håndbogen er udgivet af Realdania og bygger på mere end 10 års erfaring med at udvikle og realisere små og store projekter i det byggede miljø. Lige fra det helt enkle projekt i den lille organisation til det store og komplekse projekt med mange forskellige deltagere og samarbejdspartnere.

Guide: Pitch idéen på video

Suppler jeres ansøgning med en kort film, der udfolder og præsenterer jeres projekt og organisation. En film kan hjælpe bedømmelsesudvalget til at forstå din idé, begejstring og stedets muligheder, og du kan selv bruge den til at skabe opmærksomhed om projektet og samle opbakning på underværker.dk. Vi har lavet en teknisk guide og en kort film, som viser, hvordan det gode videopitch kan skrues sammen. 

OBS. Rent teknisk kommer filmen på hjemmesiden via Underværkers YouTube-kanal. Vær derfor opmærksom på, at du skal have rettighederne, hvis du bruger musik. Ellers sletter YouTube din film.

Husk, at den gode film ikke bør være længere end tre minutter. 

 

Guide: Gode råd til den lokale presseindsats

Skab omtale af projektet i de lokale og regionale medier. Opmærksomheden kan bidrage til at få lokalsamfundets og politikernes øjne op for idéen og kvittere med et 'like' eller en hjælpende hånd. Vi har samlet 11 gode råd, som kan hjælpe jeres projekt med at finde vej til spalterne i den lokale avis.

Hent pressekit (pdf)

Publikation: Når ildsjæle bygger

Hent inspiration i erfaringerne fra 68 ildsjæledrevne projekter i bogen 'Underværker - når ildsjæle bygger'.

Hent publikationen i pdf